Perfekt Transport

Vi er konkurranse dyktige og tilbyr fast pris på mange oppdrag som vi utfører. Perfekt transport har erfarne medarbeidere som gir våre kunder den beste service! Vi sørger for sikker håndtering, punktlighet og fleksibilitet. Vi skreddersyr alt fra faste oppdrag og fast henting/levering til leie av bil med sjåfør. Våre ordremedarbeidere og uniformerte sjåfører er hyggelige og omgjengelige med et høyt servicenivå. Vi SKAL være et godt ansikt utad for ditt arbeid.
+47 40 59 83 20

Olasrudveien 128,1284 Oslo

Følg oss på sosiale medier

4059 8320 / 4624 4447   |      24/7 Service

Følg oss på

Top

Privat flytting

Å flytte kan være en tung og tidkrevende jobb dersom du ikke får hjelp fra de som kan dette. Mange tror at det bare handler om å pakke ned og opp, men der tar de ofte feil. En vellykket flytting krever god planlegging og vi kan ta oss av alt i forbindelse med din flytting. Ved å overlate flyttingen til et profesjonelt firma vil du mest sannsynlig spare både penger og en hel del frustrasjon. Vi kan ta oss av hele jobben for deg, eller hjelpe deg med deler av den. I det siste tilfellet avtaler vi hvem som skal gjøre hva. Det er du som kunde som bestemmer hvor mye eller hvor lite vi skal gjøre. For større oppdrag foretar vi en gratis befaring. Vi har et høyt servicenivå og god oppdragsforståelse. Vi har lang erfaring som flyttehjelp og jobber etter timepris eller fastpris. Vi er et trygt valg når du eller din familie skal flytte.

Flyttehjelp – hva ligger i det?

Vi både demonterer, pakker, flytter, rydder, vasker og monterer. Vi tar oss rett og slett av alt det tunge og tidkrevende arbeidet for deg. Vi har lang og bred erfaring som flyttehjelp, og du kan godt si at flytting er vår spesialitet. Vi ikke bare kan det å flytte, vi liker det også. Vi er en gjeng med oppgående medarbeidere, som alle er i god form og liker å bruke kroppen i jobben. For oss er det å løfte tungt og løpe i trapper en stor bonus. Flere av oss trener idrett på høyt nivå og alle liker vi noen ekstra utfordringer. Kanskje det er derfor vi ofte løper i trappene med et stort smil?

Din tid er verdifull for oss og vi er derfor alltid på plass til avtalt tid og utfører arbeidet raskt og enkelt. Vår mangeårige erfaring som flyttehjelp gjør at hele prosessen med å flytte går både raskt og effektivt. Den totale kostanden ved å bruke oss som flyttehjelp vil bli lavere enn hos mange av våre kollegaer i bransjen.

Pris på flyttehjelp

Den totale prisen på din flytting avhenger av flere ulike faktorer, som blant annet:

  • Boligen eller lokalets størrelse.
  • Pakking – har du pakket godt eller brukt mange flytteesker? Har du tapet sammen gardinstenger, ski og andre lange gjenstander? Hvor mange ganger vi må gå til bilen påvirker den endelige prisen.
  • Lasting og avlasting – finnes det parkering i nærheten der vi kan stå mens vi laster på eller av, er det heis, mange trapper og så videre?
  • Avstanden mellom de to adressene.
  • Når flytter du – helg er dyrere enn hverdag.
  • Spesielle behov, som for eksempel flytting av store lysekroner i krystall, pianoer, safe, våpenskap o.l.

Tidsforbruk

Tid er en viktig faktor for alle som flytter. Vi skal her gi deg noen estimater på privat flytting, slik at du lettere kan få en oversikt over tidsforbruket. Estimatene våre for flyttehjelp er basert på to mann og en varebil under optimale forhold med tanke på pakking, parkering, trafikk etc. Tidsforskjellene i estimatene skyldes at antall etasjer varierer fra flytting til flytting. Dersom du bruker flere mann på oppdraget vil det til slutt bli samme pris, men flyttingen blir gjennomført på kortere tid. Det lønner seg oftest med fler mann når du bor eller skall flytte til en bolig i 4 – 5 etg uten heis. Det er nemlig ikke timeprisen som avgjør hvor mye din flytting vil koste, men hvilke oppgaver flyttemannskapene har i forbindelse med ditt oppdrag.

  • 1 rom og kjøkken (15-30 m2) = 1-3 timer
  • 2 rom og kjøkken (30-50 m2) = 2-5 timer
  • 3 rom og kjøkken (50-75 m2) = 4-7 timer
  • 4 rom og kjøkken (75-90 m2) = 6-9 timer
  • Villa (100-140 m2) = 8-11 timer