Perfekt Transport

Vi er konkurranse dyktige og tilbyr fast pris på mange oppdrag som vi utfører. Perfekt transport har erfarne medarbeidere som gir våre kunder den beste service! Vi sørger for sikker håndtering, punktlighet og fleksibilitet. Vi skreddersyr alt fra faste oppdrag og fast henting/levering til leie av bil med sjåfør. Våre ordremedarbeidere og uniformerte sjåfører er hyggelige og omgjengelige med et høyt servicenivå. Vi SKAL være et godt ansikt utad for ditt arbeid.
+47 40 59 83 20

Olasrudveien 128,1284 Oslo

Følg oss på sosiale medier

4059 8320 / 4624 4447   |      24/7 Service

Følg oss på

Top
 

Flyttevask i Oslo

Bor du i Oslo og trenger flyttevask? Osloflyttehjelp tilbyr alt fra flytting til flyttevask Oslo. Når alle dine eiendeler er pakket ned og flyttet gjenstår ”bare” flyttevasken. Det er også den oppgaven i forbindelse med en flytting som er minst gøy når du har et nytt hjem å fokusere på. La oss ta vare på å flyttevasken slik at du kan bruke energien på din nye bolig!
Det er derfor mange i dag bruker et spesialisert vaskebyrå i Oslo for å ta vare på flyttevasken. Det sparer ikke bare tid, men sørger også for at rengjøringen utføres korrekt.