Perfekt Transport

Vi er konkurranse dyktige og tilbyr fast pris på mange oppdrag som vi utfører. Perfekt transport har erfarne medarbeidere som gir våre kunder den beste service! Vi sørger for sikker håndtering, punktlighet og fleksibilitet. Vi skreddersyr alt fra faste oppdrag og fast henting/levering til leie av bil med sjåfør. Våre ordremedarbeidere og uniformerte sjåfører er hyggelige og omgjengelige med et høyt servicenivå. Vi SKAL være et godt ansikt utad for ditt arbeid.
+47 40 59 83 20

Olasrudveien 128,1284 Oslo

Følg oss på sosiale medier

4059 8320 / 4624 4447   |      24/7 Service

Følg oss på

Top

Flytte piano

Alle som har prøvd seg på å flytte piano, eller til og med et flygel, vet at det ikke er en enkel oppgave. Brå bevegelser ved håndtering av et så tungt instrument vil kunne medføre at det blir ustemt, får skader, eller skader andre møbler / gulv. Pengeskap / safer, skulpturer og andre kunstgjenstander etc. kan også by på vanskeligheter ved flytting. Dersom du i tillegg flytter fra en leilighet uten heis, eller dersom heisen er for liten, vil det det hele kunne by på ekstra utfordringer. Under slike oppdrag som pianoflytting er det helt nødvendig med riktig utstyr, og ikke minst at de som løfter har korrekt løfteteknikk.

Flytte piano

Vi fraråder deg fra å flytte piano eller andre tunge og store gjenstander selv. Vi i har lang erfaring, god kunnskap, og riktig utstyr til å hjelpe deg med både flytting av piano og flytting av andre tunge gjenstander. Overlat derfor jobben til oss, så sørger vi for at eiendelene dine kommer trygt frem til riktig sted. Til gjengjeld slipper du skader på deg selv eller hjemmet ditt. Dersom uhellet likevel skulle være ute under pianoflytting eller flytting av pengeskap o.l. Vi har gode forsikringsordninger for å sikre deg mot eventuelle tap og skader.

Noen fakta om pianoer

    • Et “lite” piano veier ca. 150 – 250 kg og er opptil 120 cm høyt.
    • Et “stort” piano veier ca. 250 – 400 kg, og er fra 120 cm høyt og oppover
    • Et “lite” flygel veier ca. 250 – 400 kg, og er opptil 170 cm langt
    • Et “stort” flygel veier ca. 400 – 550 kg, og har en lengde fra 170 cm

Tips og råd når du skal flytte piano

Dersom du skal flytte piano er det desidert lettest og mest kostnadseffektivt å la et profesjonelt flyttefirma som kan ta seg av jobben. Pianoer er som kjent både tunge og uhandterlige og sårbare for skader. Dersom du likevel vil forsøke å gjøre det selv, har vi noen gode råd å komme med når det gjelder hva du skal tenke på og hva du skal gjøre.

Ved pianoflytting bør dere være fire personer. Flyttefirmaer kan noen ganger være færre, men husk at disse har erfaring med å flytte tunge gjenstander. Ikke forsøk å flytte piano dersom dere er for få, da kan dere raskt komme i vanskelige situasjoner hvor dere kan ende opp med å skade både personer, pianoet og gjenstander rundt. Optimalt bør dere være en person ekstra, som kan åpne dører og klargjøre transportetappen. Det er nemlig ikke lett å orientere seg samtidig som du bærer et piano. Sørg for å avtale arbeidsoppgavene på forhånd, slik at dere ikke ender opp med å gå i veien for hverandre.

Polstring av piano og bæreseler

Før dere begynner kan det være en god idé å polstre pianoets hjørner med noe mykt, men bruk ikke kraftig tape, da det kan skade lakken. De fire som skal flytte piano bør ha bæreseler for å kunne løfte med bena. Dere vil også trenge en såkalt pianomatte som bæreselene i (alternativt kan dere benytte lange reimer som går hele veien under pianoet). Før dere begynner å løfte må dere også sørge for at bæreselene er riktig innstilt til hver og en av dere. Når du løfter skal du kunne stå med rett rygg, og pianoet bør være 20 cm over bakken. Dersom dere også må flytte piano i trapper anbefales det at dere trener litt først på bar bakke. Å befinne seg innklemt med et piano i en trappeoppgang, er ikke en ønskesituasjon.

Selve pianoflyttingen

Pianoet bør flyttes svært langsomt. Det viktigste er jo tross alt at både pianoet og dere kommer uskadd gjennom affæren. Hastverk er lastverk, dersom du har dårlig tid til å flytte piano bør du utsette jobben! Pianoet bør alltid holdes så rett som mulig, selv når dere går i trapper. Husk at pianoet kan veie flere hundre kilo, og den vekten bør være jevnt fordelt. I verste fall kan pianoet skli av pianomatten og over dere som bærer det, noe som kan være livsfarlig. Sørg for at pianoet aldri slås mot kanter, dørkarmer eller lignende. Selv små bevegelser på noe som har så stor vekt skaper en enorm kraft, og det blir lett store skader på både piano og hjem.

Sørg for å kommunisere godt under hele transportetappen. Dersom noen trenger en pause eller må endre stilling eller grep, så ta hensyn til dette og la dem korrigere seg. Dersom pianoet skal fraktes på henger, bør det transporteres liggende. Om dette ikke går, bør det naturligvis stroppes grundig fast.

Lykke til med å flytte piano, og nøl ikke med å kontakteo.no dersom det viser seg å bli for vanskelig. Vi flytter piano raskt, billig og effektivt samt med lav risiko. Vi har lang erfaring med flytting av piano og lignende, og tilbyr rimelige priser.

Flytting av pengeskap / safe

Et pengeskap eller en safe er trolig noe av det tyngste du har i leiligheten eller på kontoret ditt. Det er både vanskelig og tidkrevende å flytte disse to gjenstandene, og absolutt ikke en jobb som bør gjøres uten tilsyn. Å transportere en safe er et høyrisikoarbeid som krever både utstyr og riktig opplæring. Ofte trengs det opp til fire til seks sterke flyttefolk som kan hjelpe til ved vanskelige passasjer. I flyttebransjen kalles denne typen løft eller arbeid ofte for tungløft eller tungarbeid.

Flytting av tunge gjenstander

Vi i  tilbyr flytting av safe og andre tunge gjenstander, som brannskap og arkivskap. I likhet med det å flytte piano har vi også her mange års erfaring. Vi har også spesialutdannet personell, som blir kalt inn til denne type jobb. Vi har med andre ord både kunnskapen og verktøyet som kreves for trygg og sikker håndtering av tunge gjenstander. Kontakt oss gjerne for å få et tilbud på flytting av safe.