Perfekt Transport

Vi er konkurranse dyktige og tilbyr fast pris på mange oppdrag som vi utfører. Perfekt transport har erfarne medarbeidere som gir våre kunder den beste service! Vi sørger for sikker håndtering, punktlighet og fleksibilitet. Vi skreddersyr alt fra faste oppdrag og fast henting/levering til leie av bil med sjåfør. Våre ordremedarbeidere og uniformerte sjåfører er hyggelige og omgjengelige med et høyt servicenivå. Vi SKAL være et godt ansikt utad for ditt arbeid.
+47 40 59 83 20

Olasrudveien 128,1284 Oslo

Følg oss på sosiale medier

4059 8320 / 4624 4447   |      24/7 Service

Følg oss på

Top

Bedrifts flytting

Skal din bedrift flytte? Vi er et flyttebyrå i Oslo som kan ta hånd om din bedrifts flytting fra start til slutt!

Skal din bedrift flytte til nye lokaler? Flytte en del av bedriften? Flytte internt eller få nye møbler? Vi har bred erfaring som flyttebyrå med flytting for bedrifter, og sørger for at flyttingen utføres så raskt og smidig som mulig. Det er mange detaljer som må «på plass» underveis. Ved en bedriftsflytting er det ekstremt viktig å redusere driftsavbrudd, og vi jobber derfor iherdig for at flyttingen skal skje parallelt med det daglige arbeidet på kontoret/i bedriften. Som profesjonell flyttebyrå vet vi hvor viktig det er for ditt firma å komme raskt i gang igjen etter en flytting. Vi er spesialister som kan hjelpe med de mange oppgavene knyttet til flyttingen. Vi hjelper deg fra begynnelsen av med planlegging, pakking, demontering, flytting av spesialutstyr, lagring, montering og installasjoner. Trenger dere hjelp med vasking av de fraflyttede lokalene etter flyttingen? Vi har en intern vaskeavdeling som utfører all kontor- og flyttevask for oss.

Ved store oppdrag tilbyr vi gratis befaring hvor vi, sammen med deg som kunde, går gjennom deres oppdrag for å finne den beste løsningen for nettopp deres flytting. God planlegging og lang erfaring kan spare bedriften for store beløp!