Perfekt Transport

Vi er konkurranse dyktige og tilbyr fast pris på mange oppdrag som vi utfører. Perfekt transport har erfarne medarbeidere som gir våre kunder den beste service! Vi sørger for sikker håndtering, punktlighet og fleksibilitet. Vi skreddersyr alt fra faste oppdrag og fast henting/levering til leie av bil med sjåfør. Våre ordremedarbeidere og uniformerte sjåfører er hyggelige og omgjengelige med et høyt servicenivå. Vi SKAL være et godt ansikt utad for ditt arbeid.
+47 40 59 83 20

Olasrudveien 128,1284 Oslo

Følg oss på sosiale medier

4059 8320 / 4624 4447   |      24/7 Service

Følg oss på

Top
 

Om oss

a

Våre tjenester

Perfekt Transport jobber for at dere skal få et vellykket flytteoppdrag samtidig som vi presenteres vårt flyttebyrå på en god måte. Vi utfører flytteoppdrag som virkelig gir dere akkurat de forventningene dere er ute etter.<br /> Vi har en veldig god oppfølging av alle våre kunder, og vi yter den ekstra servicen som mange føler at de mangler. Det er viktig for oss at dere føler dere fornøyde med jobben vi leverer, og at dere aldri blir stående uten den støtten dere ønsker fra oss. Vårt mål er alltid at du som kunde skal være fornøyd!<br /> Alle våre flyttebiler og ansatte leverer selvfølgelig 100 % av seg selv og med et godt team utfører vi alltid en vellykket flyttehjelp for våre kunder. Hos oss skal du føle at du har en fleksibel partner til oppdragene dine, og at arbeidet blir utført raskt og med høy kvalitet.<br /> Vi utfører de fleste typer flytteoppdrag og også flyttevask behov les mer om våre tjenester

Våre tjenester
a

Bedriftstjenester

Skal din bedrift flytte? Perfekt Transport er et flyttebyrå i Oslo som kan ta hånd om din bedrifts flytting fra start til slutt!<br /> Skal din bedrift flytte til nye lokaler? Flytte en del av bedriften? Flytte internt eller få nye møbler? Vi har bred erfaring som flyttebyrå med flytting for bedrifter, og sørger for at flyttingen utføres så raskt og smidig som mulig. Det er mange detaljer som må «på plass» underveis. Ved en bedriftsflytting er det ekstremt viktig å redusere driftsavbrudd, og vi jobber derfor iherdig for at flyttingen skal skje parallelt med det daglige arbeidet på kontoret/i bedriften. Som profesjonell flyttebyrå vet vi hvor viktig det er for ditt firma å komme raskt i gang igjen etter en flytting. Osloflyttehjelp.no har spesialister som kan hjelpe med de mange oppgavene knyttet til flyttingen. Vi hjelper deg fra begynnelsen av med planlegging, pakking, demontering, flytting av spesialutstyr, lagring, montering og installasjoner. Trenger dere hjelp med vasking av de fraflyttede lokalene etter flyttingen? Vi har en intern vaskeavdeling som utfører all kontor- og flyttevask for oss.<br /> Ved store oppdrag tilbyr vi gratis befaring hvor vi, sammen med deg som kunde, går gjennom deres oppdrag for å finne den beste løsningen for nettopp deres flytting. God planlegging og lang erfaring kan spare bedriften for store beløp!

Våre tjenester
a

Pakkehjelp og oppbevaring

Noen ganger har man verken tid eller anledning til å pakke sine egne ting selv. Mange tror det bare handler om å pakke ned og opp, men der tar man feil. Et vellykket flytting krever erfaring og planlegging. Overlat flyttingen til et profesjonelt flyttebyrå så vil du mest sannsynlig spare både penger og mye frustrasjon. Osloflyttehjelp.no er et trygt valg når du eller din familie skal flytte.<br /> Vi hjelper deg med å flytte dine eiendeler og kan også ta oss av selve pakkingen. Våre medarbeidere er erfarne, skånsomme, effektive og profesjonelle. Vi har med alt nødvendig utstyr og emballasje, og pakker alt som er i skuffer og skap. Vi merker hver kartong med hva den inneholder og hvilket rom den kommer fra, slik at alt havner på riktig plass i ditt nye hjem.<br /> Enten det handler om å få hjelp til å pakke porselenet arvet i generasjoner, eller om det gjelder pakking av hele huset, kan vi hjelpe. Vi bruker kun solide pappesker og riktig silkepapir.<br /> Vi har gode avtaler på oppbevaringstjenester slik at alle dine ting blir trygt lagret i vårt lager.

Våre tjenester
Ta kontakt med oss og la oss se om vi kan være hjelpe deg på en trygg og sikker måte til en hyggelig pris.

Ring oss på telefon :

+47 40 59 83 20 / +47 46 24 44 47