Perfekt Transport

Vi er konkurranse dyktige og tilbyr fast pris på mange oppdrag som vi utfører. Perfekt transport har erfarne medarbeidere som gir våre kunder den beste service! Vi sørger for sikker håndtering, punktlighet og fleksibilitet. Vi skreddersyr alt fra faste oppdrag og fast henting/levering til leie av bil med sjåfør. Våre ordremedarbeidere og uniformerte sjåfører er hyggelige og omgjengelige med et høyt servicenivå. Vi SKAL være et godt ansikt utad for ditt arbeid.
+47 40 59 83 20

Olasrudveien 128,1284 Oslo

Følg oss på sosiale medier

4059 8320 / 4624 4447   |      24/7 Service

Følg oss på

Top
 
Noe du lurer på eller ønsker å bestille flytting ?

Kontakt oss

Besøksadresse

Olasrudveien 128,1284 Oslo

Perfekt Transport jobber for at dere skal få et vellykket flytteoppdrag samtidig som vi presenteres vårt flyttebyrå på en god måte. Vi utfører flytteoppdrag som virkelig gir dere akkurat de forventningene dere er ute etter.

Vi har en veldig god oppfølging av alle våre kunder, og vi yter den ekstra servicen som mange føler at de mangler. Det er viktig for oss at dere føler dere fornøyde med jobben vi leverer, og at dere aldri blir stående uten den støtten dere ønsker fra oss. Vårt mål er alltid at du som kunde skal være fornøyd!

Alle våre flyttebiler og ansatte leverer selvfølgelig 100 % av seg selv og med et godt team utfører vi alltid en vellykket flyttehjelp for våre kunder. Hos oss skal du føle at du har en fleksibel partner til oppdragene dine, og at arbeidet blir utført raskt og med høy kvalitet.

Besøk oss på sosiale medier